Wednesday, March 7, 2012

Touch & Go? Smart Tag?

Brain speaking :

Conjunction of me posting something in FB, ada orang ingat I was talking about the real Touch & Go...siap cakap "baru je top up RM10 tadi "...Adui dek non..bukan tu yang I maksudkan...;P

Konsep of 'Touch & Go" actually dah lama berleluasa. (Uish ayat buku habes dah ni..huhu) It just either you guys pernah terkena atau pun tak. Percaya atau tidak memang terlalu ramai people 'Touch & Go" nowadays...Its applied to friends even to couples pun. Agak annoying tapi it depends on how you take it. For me, if ada bunch of friends macam ni, abaikan je..xmendatangkan apa2 kebaikan. Ditch!! You doesn't need such fakers in your life right?

If couples? Hermm issue ni kronik skit. Kalau takat touch & go HATI je takpe. Boleh dihandle lagi...Ala nk frust menonggeng skali pun, take one two days je dah ok dah..nak meroyan lelama buat apa kan. Its not the end of the world peeps. Tapi kalau dah libatkan 'touch2' lain tu, becareful dear....spesis ni memang banyakkkkkk....they just wanna try, x best they let go or they try, tapi saje nk banyak kan lagi koleksi. Is it you really wanna be a part of this? Dia ingt ni macam buat Test Drive kereta ke? Or fitting clothes cantik tak cantik nak beli ke xnk.. Amboi! Jangan melampau dude! You never know how Tuhan balas balik cash je dekat you karang. Menyesal time tu xdapek den nk nolong ha. Jawab la kau sorang2. As you never know you are messing with who. Guna "Smart Tag" kan bagus, lalu je terus...xyah touch2. Haishh...dasar naga betul. Sorry I xboleh nak guna dasar buaya ke, alligator ke, anaconda ke...sbb this spesis are beyond help.


...but a bit pesanan untuk makhluk Tuhan yang sgt cerdik ni..I will say sesaat kau dtg, sesaat jugak ku gugurkan dr hati ;)




Life is too short to stress yourself with people who don't even deserve to be an issue in your life. 

2 comments:

Awan Saw said...

Dem it...
agak terasa di situ

Enny said...

hahah~ u one of it ke? i tuju kat org lain sbnrya ha...;P