Tuesday, June 5, 2012

Day 27 - Behind the Scene of 30 Days!

Brain speculating :

Day 27- Why are you doing this 30 day challenge

Hishh sebuk je la auditor2 ni duk ke hulu hilir, duk dediam dalam bilik tu bole? Muka dah lah tak ceria langsung, bosan2..huhu...ku yang baru masuk ofis hari ni pun leh lari mood tgk muka korang cenggini gaya. Haishh...#eh len topik dah ni. ;P

Asik tertunda je nak melengkapkan task ni. Kat rumah I memang jarang nak on9 skit. Lagi2 dengan rumah yang tak abes dengan reno nye. Huu leh tepu dengan kebingitan alam sekitar ni. Ok2 back to the real story, melalut saje.

So.....Why? why? Cik Enny so very the rajin nak ngadap 30 day challenge ni.



Sebab : Cik Nisa ajak! hehehe~ 

Motif? If hari2 nak pikir nak tulis apa, macam payah gak. So ada challenge makanya berisi la blog ni, if not tggu la sebulan sekali baru update, nak tulis diari kehidupan, banyak plak bocor rahsia kan...huhu~  Tapi kala menjawab hampir 30 soalan ni, ada je yang tak pernah nak terpikir nak share ngn org, it's been spilled out here. Ada yang memang released, ada yang ada effect pada seseorg pun. Ooopss...It just a write up, mean no harm pun to anyone. 죄송합니다

Tapi after another 3 to be complete, sila2 la saya nak kena perah setiap neurons dlm otak yang bercantum2 ni. Ala, sebenarnya hidup kita ni kan byk je ceritanya....Okey now I need my badut to appear. Tuh la bantuan talian hayat saya. Ahaha~

p/s : kata nak edit balik entry Friends tu tapi hold dulu la, sebab mood skrang bukan jiwa2, dia sedang bunga2 ..len plak tulisnye kang .;P



2 comments:

nisa ~ shasha said...

heeee u da nak habis da!! cikit lagi cikit lagi! :p

Enny said...

yeahh babeh....save 2 for tomorrow...if not takde cerita dah..hik3