Monday, March 9, 2015

♂ + ♀ = ♀ #lilkhalifah

Heart smiling:

Nothing can compare how grateful I am with the news and how happy were everyone else #iyangpreggyorglainyangexcited... Comel je bila tgk En.Hubby sengih sampai telinga for the last weekend. Well yeah, we've been looking forward for this as nak tau our lilkhalifah will be daddy's girl or mummy's boy. Hehehe~
Jum tgk equation ni if you guys boleh shoot a guess....;P


♂ + ♀ = ♀

Boleh teka tak? Google la....hahaha~  Okey2, rasanya sume org pun tau je kan... InsyaAllah... the lilkhalifah will be...

-
-
-
-
-







Now faham la kan kenapa abahnya yang rasa berbunga2 lebih kannnnn. Dah bole rasa hint nya bila he kept on cari nama bby girl...pepelik lak tuh...bunyi German sgt...Tang mana plk la either one of us ada blood line German..ish3...

The doc siap kata nk tau tak baby apa ni? Or nak surprise? Nak suprise, saya pun tak tengok... Weee kitaorg nak TAUUUUU!! Excited lebih...hahaha~.. Doc kira jari dia, ukur tulang peha dia, tgk tulang belakang dia...tapi berpusing sokmo ini budak kecik. Tapi jari2 tangan kat kepala tu dah kenapa? Pikir masalah negara ke anak ibu ni? hihihi~ But then alhamdullilah, everything are normal and sehat2 je..Me pun dah gained like 5kg in 5 months...amboii...mokss jap lg kang Puan Enny. ;P

Sejak2 dah tau gender apa, makin rancak dia bersilat in my tummy. Apa bikin dalam sach tu yang oi?? Ni berenang kuak lentang ke kupu2 ni..? Ish2...
Nanti nak try buat 4D la..can see this lilgirl clearly. Plus next month pun dah kena amik vaksin kancing gigi. Huuu~  Nanti I attach skali the video of it okey? ;D


Basically what the baby do inside the tummy ;P


So it's time to start surveying for her stuff...(bertabah la wahai hati bila tgk baju2 comel tu...karang Ibu dia yang lebih..eh ke Abahnya?? Takleh caya gak tu. Hahaha~)

Baru balik exercise pun leh sebuk gi survey! Itu namanya x menyempat..hahaha ;P

1 comment:

Hasif Rahman Photographer Blog said...

Hehe..its a girl...baby girl coming soon. InsyaAllah =)