Wednesday, February 6, 2013

Hikayat Puteri Gunung Ledang (Part II)

Pictures do the talking :

 Beriya2 nak snap pix gunung yang sangat breathtaking...rupanya kami disnapped oleh paparazi..;P

Tak padan dengan usia, benda ni we tried masa2 mula2 sampai. Bila tgk keliling, the obstacles were all over the place. Starting point salah da....hahah~

 Jambatan gantung ni jangan buat main. Nampak sangat mudah. Tapi silap sikit sure la terjunam dalam air tu..Huu horror!! ;P

Hahaha~ Ini paling cannot go! We were playing a game called 'baling slipar' with the boys. A game yang sampai sudah Abg Bond langsung tak paam. Hentam je la abg oi. kekeke~

 Wuhuu the best part ever! Our own flying fox time! Even mak pun tried okey. Ha jangan main2..at the age 52 she still can play around with us. Rasa2 korang berani tak nak buat ni. Surely ada yang penakut ni kan..heheh~

 With Adam, son to Abg Riandy. Ada lagi 2 Adam, adik beradik dia semua nama Adam as the first name, naseb takde Adam Mukhriz (huu Adam Hawa sgt!) This pic snapped when we do our a lil hiking dalam Tiga Laman Budaya Gunung Ledang. Kisahnya nak mandi sungai! Yeayy..

 Ish sebuk je la 'budak umur 15 taun ni'...hahah~ menung ingat bini la tu.. Tuh la jadi lagi weekend husband. Sudahnya I jadi mangsa tempat dia nak bergaduh. Hoi! Kat Langkawi, sape tdo mati, tinggal!! 

 Kaum Hawa hanyalah main celup2 kaki even telah didajalkan 'budak 15 taun' tu yang hampir2 basah duk main air. Ish2..

 Ha, this was the main reason why we were at this Kem MSN. Brainstorming2...!! Sampai pukul brape pagi tu tak tau lah kan..Yang lain selamat tdo. Hahaha~

 We as the big family of Topaz 3...background yang berbeza2..ada photographer, businessman, engineer, Head of HR MSN & a corporate company, pengurus PLUS, lab technician, chemical expert, IT forensic and even a PTD ;p

It just a fun day with my own neighborhood. Tak sempat balik lagi, some of them already plan for the next trip. Langkawi perhaps?? ;D


2 comments:

Asyik Izas said...

salam kenal..
bestnya dpt jenjalan ke sana..belum pnh smpai lg ni..:)

*http://asyikmaiburogu.blogspot.com/

Enny said...

hi...hehe...try la pegi! sronok jugak sesekali run away dari KL ni. next will be Langkawi and Mabul Island...;P