Thursday, January 26, 2012

Contest For Fun! < emilayusof.com >

Brain stimulating :

Chip2, bunyi burung tweet pagi2. Semalam sakan having a chat with someone sampai gelak guling2.HP pun ntah ke mana. Done with that kononnya nak terus tdor dalam iman. Senyum sorang2 tapi tangan sibuk nak capai telefon jugak. Last2 melayan si burung biru (Twitter la tu), checking on something, baca TL yg berderet2 masuk.

Tap! Kak Emila announced nak buat contest siapa nk naik flight with JFK? Dah tentu la nak!! Angkat tangan kaki siap!.Huhu~  Nak tggu announcement punye psl, sanggup nk bersengkang mata time tu dah kul 12 lebih kot. Owh Cinderella harusnya mmg dah tdo. Ahaks. Tapi tak berdaya jua, terbabas gak dgn telefon kat bwah Cupido dah. Huuu sowieee kak..Sudahnya pagi ni baru study untuk contest tu...nih contestnye  :


Ha, pernah masuk contest kena study? Nih special edition punya. Kecekapan mencari diperlukan, stamina otak yang perlu cepat to scan the answers. Senang cerita, actually you guys kena khatamkan baca whole entries dlm blog sis yang Awesome ni! Udah ku published jawapannya tapi kak Emila kata....

"Oh Enny. sikit je lagi Ada yang tak tepat"

Itu memang mendatangkan stress!! Hahaha~ words of 'sikit je lagi' betul2 menduga iman. Where's go wrong?? Think2...Enny ni memang drama lebih...Sorry kak. HAHA~

The chance to answer it is only ONCE. So gone case. Jangan banyak cerita. Tapi pastinya akan so the jellybean bagi siapa yang menang this contest. Nak ikut boleh? ;P

Kesimpulannya, I was enjoying reading this blog and am going to khatamkan it in proper this time. Takde scan2 through dah, baca bebetul with such a bliss feeling. Sebab?? It contains my most fav things to read.

Thanks sis for such adoring blog post! Hugss...

p/s: You guys wanna read it? Here tekan sini....emilayusof.com ....enjoy!!! ;))


2 comments:

emila yusof said...

Thank you Enny!!! I scrapped the ONCE part tadi sebab susah dapat winner. If only you came back and read once again. Ok tak apa tak ada rezeki. JFK wants me to fly juga-juga, so maybe there's a chance for you to win a free ride, k.

Enny said...

ehehe. Enny baca dah tapi Soulie beriya2 jawab...it just funny like main teka teki dah kita ni. Takpe kak, yang penting it was fun. hik3. Really? will wait for it..Weee...