Thursday, February 23, 2012

Move!!! Sebuk je...

Brain main2 :

HAHAHA~ Yeah move Enny moveeee!!.....okey drama je tu...leks2...chill2...sape brani nk halau I? Kuang asam tul manusia2 ni...;P

Macam nak roboh 1st floor ni kitaorg buat. Huhu~ Kisahnye warga2 MHO need to moveeee!! New year, new place, new cubicles, amik angin baru maa...Sangat la kan...padahal terpaksa....habes everyone need to reshuffled. Haishhh~ Tau tak kisah pindah randah ni sangat lah cerewet, surely jumpa sampah sarap yg tak diingini... Down!

Baru je la dpt teman sebelah yg paling cool dalam abad ni... siap dapat note comel kat bwh ni. Hahaha~ sebab.....yeah ini lah 'partner in crime' terbaik... sama2 tgk 'p*rn star' beraksi... Thanks to that special person la yg suka wat featured while webcaming with him. Tau la body tu hot! Perlu ke? ;P - ada screenshot of that, tapi kalau I post here surely jadi bahan panas2! Bergegar sarang BATMAN sorg tu. hahaha~ So makanya, biarlah menjadi koleksi diriku jua...


Tapi nyata jodoh kami hanya la 2 minggu sahaja. Sob..sob...T_____T...  Hari ni teman cubicle sebelahku melafazkan ini..


Apa punya kejam lah kan? Huuu..nages...Orang sebuk2 pindah randah, mengemas, shred papers mana2 xpatut, alihkan kerusi meja.... Tapi kami masih sempat doing this...! Sebagai tanda perpisahan...


Takde rupa sedih langsung...ini lah definisi 'sedih' kami....senyum nampak gigi mampu mengaburi segalanya. #eh...ayat BM ku jadi melampau2 metaforanya sejak2 bersama si dia...;P

Macam baru perasan, rupanya 4 devilish been spreading out to 4 sudut yang berlainan. Memang sengaja kan pisah2 kami begini, agar tak huru hara floor ni (memang sumpah tak jd keje bila kami start membisingkan diri..huuu) Takpe lah, macam tak biasa melawat kawasan Adun kan...

Last but not least, meh baca pantun terbaru dari guru BM terhebat saya..and silalah jangan muntah ijau k...;P Dia suka berbahasa jiwa bangsa yang tak tercapai kelayakan ku...hik3...

Bidadara berbuah bidara,
di singgah sana bersama si jelita,
wahai cinta layanan istimewa,
diri b ni syg yg punya.
                                                                                                 -ZZ

* kini berada di kwsn baru yang sedikit isolated...layan je...yang penting jauh dari kawasan terancam..huhu~


2 comments:

Awan Saw said...

Huk aloh dia ni..
..
...
....
.....
xtau nk taip ape, sajer nk enter-frame

Enny said...

oitsss....hahah...sorry ynne baru perasan komen ni kot...wahahah