Tuesday, September 4, 2012

Wake UP Enny!!

Heart tuning :

Braincells feel like stomping and stopping! Polluted!! Hishhh....Why2, I do have such friends? Ketahuan la awak2, do not request such things to me. Bleh sakit otak tau, jiwa kacau kalau tak kuat ni. Permintaan yang korang buat ni boleh tercabut nyawa tau tak? But yeah what do you care right. Tenggelam timbul and there you again, out of the blue moon...again the most 'nicest' conversation happening again and again. It drive me nuts! If dulu I can respond, I can laugh but now when tooo many of it, I feel numb and scattering my emotion. Jangkitan eperdemik sungguh. *sigh

I sendiri realized I was too much of toning down of who I am this few months. Yes, sebab terasa emo, out of pre conscious, a dear friend buzzing me....tau je I typed something and I deleted it again masa Whatsapp dgn dia, so end up xckp apa2 pun but him who was so packed with curiosity terus main called je then duk main "apa hal ni beb? apa kes, apa kes?" Hish dia ni, kalau xmengenangkan kawan dah lama makan tangan tau. Orang tgh serabut ckp tu kemain sopan skali. Bertuah punya kawan. Ikutkan hati memang hang up je phone tu. Lantak kau! Tapi sebab dia called so takpe but dah ready jejauh phone tu sikit. ;P Tak dan nak ckp apa, dah kena tazkirah pagi sesiang camni free dr Ustaz Syed. Eeee, nyampah! 

"Apa nak serabut2 benda kecik macam ni, hey yang penting you enjoy every single minutes of your life. Bazir masa je fikir pasal orang "

Memang tak jadi nak marah bercakap ngan dia ni. Tau la gonna hold Master in Engineering Management soon, payah tul nak bertekak ngn orang camni. Owh kenapalah ku dipertemukan dengan orang2 begini? Hehe~ Takpe la janji you dah turned up my mood 360 degree. Thanks babe! 



How I miss being this girl, the most thing I like to do. And I don't even know why I put it away. I guess I have to make a come back of the real Enny. Sudah2 la kan being someone what people want. People should love me because of me kan kan kan.


2 comments:

nisa ~ shasha said...

u bangun cepat kalau x i cubit!

Enny said...

owh nooo...lari!!! nisa, I wanna meet you in person..nk hugs2...ahaha~ #tetiba ;P