Tuesday, November 6, 2012

Shrimp All the Way ;P

Brain stuffed :

Meeting up again! Makan time again. This is what I love seeing my sis sebab kalau boleh memang kitaorang akan cari tempat makan best and chill. Somewhere we never be before or either one of us. ;P
Pastu kejap lagi dia akan salahkan I, 'keluar dengan you ni mmg gemuk I!'. Ahahah~ Kita plak? Akak tu yang asal tgk muka Enny je lapar. Camne tu?
Sume sebab masing2 bila bercakap, or doing something masing2 tak ingat makan. Then tiba2 je out of no where, eh lapa okey. Jum makan!
Hahah~

And last night sasarannya lepas ada orang menshoppingkan kasut di Payless, tempat being our choice was Bubba Gump Shrimp Co. Wuu shrimp2.


Tengok la muka 2 org manusia yang tahap2 kebulur time2 hujan ha.. ;P


And that were our foodsssss!!
Nasib la xorder dengan kaedah yang agak tamak dek kelaparan punya pasal, if not memang pasti akan rasa bersalah pada tubuh badan. ..( ke mmg dah mmg penuh penyesalan ni? hahahahha)
We had  :

Main course :
Bourbon Street Mahi Mahi
Charbroiled Cajun spiced Mahi Mahi with
Bourbon Sauce and grilled Shrimp, served
over Mashed Potatoes.

Salad :
Pear & Berry Salad
Fresh Greens with charbroiled Chicken, Strawberries,
Pears, and glazed Pecans. We toss it all together
with Raspberry Vinaigrette, and top it with Feta
Cheese.

Desert
Mama’s Bread Pudding
Bread butter pudding with Vanilla icecream.
“No one made it like Mama!”

Nyummmmm~ Its all so nyummy plus I'm who someone who didn't eat much of vege but this salad were superb like no others.

If you wanna go, there are few places in KL & Selangor area. The one we were last night. Bubba Gump Shrimp Co.@ Sunway Pyramid.



All pics snapped by my BB. ;P

2 comments:

alena amir said...

Ceh. All pics snapped by my BB tu yg tak tahan tu :p Good job sista! :)

Enny said...

Ahaha~ harus! good pix doesn't mean we have to use big gadgets ;P